Trainer/coach event: Verrijk de wereld, begin bij jezelf

7 april 2016

puzzle

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan het trainer/coach event ‘Verrijk de wereld, begin bij jezelf’ op maandag 9 mei 2016. Laat je deze middag uitgebreid verrijken met nieuwe ideeën voor je eigen praktijk en maak gebruik van de mogelijkheid om collega trainers & coaches te ontmoeten.

Deze middag:

  • Tonen wij je mogelijkheden om je training- en coachingsactiviteiten te verrijken door werkvormen van Het Consulaat.

  • Nemen we je op inspirerende wijze mee in de wereld van Stichting WereldCoach. Welke werkvormen gebruiken ze bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld?

  • Maak je kennis met het unieke en recent vernieuwde La Vie. De locatie in hartje Utrecht (genomineerd voor beste trainingslocatie van het jaar 2016!) waar oprechte aandacht en persoonlijke zorg garantie zijn voor een blijvende herinnering. La Vie brengt uw bijeenkomst tot leven.

  • Maak je persoonlijk kennis met de mensen achter de internationale doelen van Stichting WereldCoach en introduceren wij ons nieuwe, nationale doel.

  • Heb je volop de gelegenheid om te netwerken met andere coaches en trainers om elkaar verder te verrijken.

Het programma

14.30 – 15.00 uur | Inloop en ontvangst in La Vie
15.00 – 15.15 uur | Welkom door Luc van Bussel, CEO Regardz
15.15 – 15.30 uur | Inleiding middagprogramma door Ans Huisman, voorzitter Stichting WereldCoach
15.30 – 17.00 uur | Inspirerende workshop door Martin de Ruiter, partner bij Het Consulaat
17.00 – 17.30 uur | Aangeklede borrel met warme en koude gerechten verzorgd door La Vie
17.30 – 19.00 uur | Bijeenkomst en netwerk-event Stichting WereldCoach

Inspirerende workshop

Deze workshop wordt je aangeboden in samenwerking met Het Consulaat. De inzet van theater en hoe je effectief samen kunt werken met trainingsacteurs staat centraal. Ook de do’s en don’ts komen hierin uitgebreid aan bod. Na een korte energizer (die je ook kunt meenemen naar je eigen praktijk) gaan we over naar de werkvorm regietheater.

Regietheater
Het publiek regisseert een scene en elke aanwijzing wordt uitgespeeld. Zo toetsen je deelnemers hoe iets werkt en of het werkt. We koppelen steeds terug hoe je de werkvorm kunt gebruiken in je praktijk.

Gedragsstijlen & carrousel
Dat we niet allemaal hetzelfde zijn, dat weten we wel. Maar hoe leuk is het om hier heel concreet een acteur op in te zetten die alle verschillende gedragsstijlen in zijn/haar repertoire heeft? Zie hoe effectief dit is in de werkvorm die we hier inzetten.

Al met al een leerzame en soms hilarisch 1,5 uur!

WereldCoach netwerk-event

WereldCoach is een stichting waarvan de leden uit trainers en coaches bestaat. Ook als je geen lid bent, ben je van harte uitgenodigd om aan deze bijeenkomst deel te nemen! Zo kan je je laten informeren over het goede werk wat de stichting doet, je netwerk verder uitbreiden en weer nadere ideeën opdoen voor je eigen praktijk.

We nemen je mee in de wereld van de internationale praktijkervaring van coaching en training. We laten je kennismaken met meerdere internationale werkvormen en je hoort inspirerende verhalen van de goede doelen die WereldCoach ondersteunt in India, Peru, Mali en Nederland (nieuw!) en van WereldCoaches zelf.

Voor beide onderdelen is een dynamisch en interactief programma samengesteld!

Aanmelden:

Alle trainers en coaches en zowel leden als niet leden van WereldCoach zijn van harte welkom om beide onderdelen (de workshop en de WereldCoach bijeenkomst) bij te wonen.

Via de website van La Vie kun je je aanmelden voor het evenement. Klik op de volgende link om daar te komen:

Klik hier om je op te geven voor het event.

Wij hebben ruimte voor circa 100 coaches en trainers. Deelname aan het event is kostenloos, maar niet vrijblijvend. Indien je zonder afmelding (afmelden kan t/m 30 april 2016) afwezig bent bij het event, zijn wij genoodzaakt € 50,00 in rekening te brengen voor gemaakte onkosten.

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting WereldCoach, La Vie Utrecht en Het Consulaat.

Voor informatie over het adres en de bereikbaarheid van de locatie verwijzen wij je graag naar de website van La Vie.

Graag tot ziens op 9 mei in Utrecht.

Naamloos-2