0
0
2
5
5
1
Barack Obama bezoekt project WereldCoach!
Wereldcoach ondersteunt Indiase vrouwen in Panchayats
WereldCoach ondersteunt het Dogon Vrouwen Initiatief Mali
WereldCoach ondersteunt Cadena de Talentos in Peru

Wat kun jij doen?

Wie je ook bent…je kunt altijd iets doen om mee te bouwen aan onze droom: ieder mens de kans geven zich persoonlijk te ontwikkelen.

 

BEN JE EEN TRAINER OF EEN COACH…

dan kun je zelf WereldCoach worden. Als WereldCoach kies je er bewust voor om het 1 op 1 principe van WereldCoach in je eigen praktijk toe te passen.

Wat betekent dat 1 op 1 principe dan voor jou ? Voor iedere persoon die je hier in Nederland coacht zorg jij, met jouw 1 op 1 bijdrage aan WereldCoach, dat iemand in een ver land ook toegang tot coaching krijgt. Ieder kwartaal krijg je van ons de vraag hoeveel mensen je hebt ontwikkelt en daar pas je dan de 1 op 1 formule op toe. Dat bedrag maak je naar WereldCoach over.

Iedere trainingsdag die jij hier in Nederland geeft, biedt iemand aan de andere kant van de wereld toegang tot een training. Zo heb je dus altijd een extra deelnemer “op je bagagedrager” tijdens je werk als coach/trainer in Nederland. Jij bepaalt naar welk project van WereldCoach jouw bijdrage voor dat kwartaal gaat.

Als WereldCoach kies je er dus bewust voor om jezelf als duurzame coach/trainer in de markt neer te zetten. Je draagt dat uit op je website en vertelt er enthousiast over aan wie het maar horen wil. Of dat nou je client, je opdrachtgever of je collega-coach/trainer is.

WereldCoaches ontmoeten elkaar op LinkedIn, Facebook, de verplichte jaarvergadering en bij interesse tijdens de bestuursvergaderingen die zo’n 8 tot 10 keer per jaar worden gerealiseerd. Daarnaast streven wij ernaar ieder jaar de WereldCoachdag te organiseren. Tijdens dit evenement staat netwerk, ontwikkeling en informatie over de resultaten van de stichting centraal. Wil jij ook een WereldCoach zijn? Download dan hier ons  10xJA! aanmeldformulier en stuur het vandaag nog naar ons op.

 

VERTEGENWOORDIG JE EEN ORGANISATIE DIE REGELMATIG TRAINERS EN COACHES INHUURT…

dan kun je WereldCoach-partner worden.

Veel organisaties werken aan duurzaamheid via hun bedrijfsprocessen. Ze kiezen dan bewust die leveranciers die zelf ook duurzaam bezig zijn. Zo werken ze met “groen” papier met FSC-keurmerk, hebben ze duurzame fair-trade koffie en/of gebruiken ze groene stroom. Maar hoe verduurzamen ze hun belangrijkste bedrijfsproces…de ontwikkeling van hun mensen?

Als je daar in je organisatie tot nu toe geen antwoord op had ben je bij ons aan het goede adres. Door je aan te melden als Wereld-Coach partner verduurzaam je de mens-kant van je organisatie. Hoe we dat doen ? Allereerst door je te vragen vanaf nu alleen nog maar te werken met trainers en coaches die zijn aangesloten bij WereldCoach of bereid zijn WereldCoach te worden.

Op die manier geef je, voor iedere medewerker die zich in jouw organisatie mag ontwikkelen, ook een mens elders op deze wereld die kans. Daarnaast kunnen we je organisatie inspireren met de succesverhalen van mensen die in andere werelddelen zijn getraind.

We komen graag langs voor een kop koffie en een goed gesprek over het verduurzamen van persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd? Mail ons op wereldcoach@gmail.com en we maken een afspraak!

 

BEN JE EEN PARTICULIER OF PAS JE NIET IN BOVENSTAANDE CATEGORIEEN…

dan kun je altijd “vriend” van WereldCoach worden…en voor je het weet heb je er vele vrienden bij. Een vriend van WereldCoach is een persoon of een organisatie die ons initiatief sympathiek vindt en dit graag wil ondersteunen op een eigen manier. Of dat nu een drukkerij is die voor ons “groene” flyers drukt, of een marketingorganisatie die ons helpt bij onze naamsbekendheid…maakt niet uit. Ook particulieren kunnen vrienden van WereldCoach worden door een of meerdere opleidingstrajecten van mensen te financieren. Je kunt je donatie overmaken naar Stichting WereldCoach Triodosbank 25.45.23.498.

 

WereldCoach kan jouw steun gebruiken

Sluit je aan!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van van de ontwikkelingen van de stichting, de doelen en relevante informatie? Meld je aan.
* = verplicht veld