The Hunger Project India

india-ideal
Train vrouwelijke leiders in India

De Dogon Vrouwen Mali

vrouwensamen1
Coach vrouwengroepen in Mali

Cadena de Talentos Peru

peru-ideal
Help talent in Peru ontwikkelen

Train vrouwelijke leiders in India

Investeer in vrouwelijk leiderschap dat de positie versterkt van vrouwen die zijn gekozen in hun lokale dorpsraad

Je bijdrage
Je naam/organisatie
Je bank
Annuleren

Coach vrouwengroepen in Mali

Investeer in vrouwen uit Mali die de spil vormen in een keten van voedsel verbouwen, verwerken en verkopen

Je bijdrage
Je naam/organisatie
Je bank
Annuleren

Help talent in Peru ontwikkelen

In Peru investeer je in jong, kansarm talent in de slopenwijken van Lima. Zij krijgen de kans om een beroeps- of universitaire opleiding te volgen én daarnaast de kwaliteiten te ontwikkelen waarmee ze zelf het leefklimaat in hun omgeving kunnen verbeteren.

Je bijdrage
Je naam/organisatie
Je bank
Annuleren

In India investeer je in het THP programma, dat de positie versterkt van vrouwen die zijn verkozen in lokale dorpsraden. Deze vrouwen hebben een doorslaggevende rol als initiators voor verandering. Een leiderschapstraining maakt hen bewust van hun rechten en invloed en stelt hen in staat om voor hun gemeenschap een toekomst op te bouwen zonder honger, armoede en onrecht. Een unieke kans voor vrouwen in plattelands gemeenschappen.

In Mali investeer je in vrouwen die de spil vormen in een keten van voedsel verbouwen, verwerken en verkopen. Er worden fondsen verstrekt aan goed georganiseerde vrouwengroepen, die microkredieten verstrekken aan hun leden. Daarmee kunnen zij goederen produceren, gewassen verbouwen en een handel opzetten. Door de kwaliteit van hun leven en werken te verbeteren, gaat het beter met hun hele gemeenschap.

De jongeren worden geselecteerd op talent, doorzettingsvermogen en sociaal karakter. Zij bouwen aan een denktank die zelf projecten organiseert en de omgeving mobiliseert. Elke student neemt de morele verplichting op zich zijn talent weer terug in te brengen in de sloppenwijk en een deel van zijn toekomstige inkomen beschikbaar te stellen voor de opleiding van andere jongeren, zodat een duurzame toekomst is gegarandeerd.

Talentcoach

DSC_0009
Nationale steun door Talentcoach

Donatie aan alle doelen

WECO-logo-110x75-150x110
Algemene donatie stichting WereldCoach

Fysieke donatie

puzzle
Fysieke donatie

Help nu de

Help kwetsbare Nederlanders weer het goede pad te vinden in hun leven. Door Talentcoach krijgen ook zei kans op persoonlijke ontwikkeling.

Je bijdrage
Je naam/organisatie
Je bank
Annuleren

Help persoonlijke ontwikkeling

Spreken alle vier de doelen u aan, en wilt u ze allemaal ondersteunen met een donatie. Maak dan via deze optie uw geld gelijkwaardig over op alle vier de doelen van Stichting WereldCoach

Je bijdrage
Je naam/organisatie
Je bank
Annuleren

Fysieke donatie Stichting WereldCoach

Ook een fysieke donatie is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bij Talentcoach te bespreken.

Je bijdrage
Je naam/organisatie
Je bank
Annuleren

Met je investering in Talentcoach help je Amsterdammers in (sociale) armoede zodat zij actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Armoede leidt veelal tot een kleine leefwereld, het gevoel kansen te missen en een gebrek aan regie over het eigen leven. Talentcoach spreekt Amsterdammers aan op hun kracht en talenten. Zo kunnen mensen weer vertrouwen in zichzelf krijgen, op eigen kracht verder gaan en zelf de weg uit de armoede vinden.

Sluiten alle vier de doelen aan op uw behoefte om de individuele ontwikkeling wereldwijd te ondersteunen? Dan is deze optie uw uitkomst. Met deze optie kunt u in 1 keer alle vier de doelen ondersteunen met uw donatie. Zo werk je wereldwijd aan de persoonlijke ontwikkeling op talent.

Naast de financiële donatie is een fysieke donatie ook mogelijk. Via Talentcoach kun je je kennis en kunde als coach of trainer inzetten om de medemens te helpen op persoonlijke ontwikkeling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. wereldcoach@gmail.com